Suopotkupallon 18. MM-kisat järjestetään Hyrynsalmella Vuorisuolla 14-15.7.2017

Vuorisuo sijaitsee n. 10km Hyrynsalmelta etelään, 5-tien varrella. Osoite Vuorisuolle on Pölhövaarantie 61. Ukkohallan matkailukeskuksesta matkaa suolle eli peliareenalle on n. 25km. Matkan pääset kulkemaan omalla autolla tai suobussilla, jolle on erillinen aikataulu etusivulla.

Omalla autolla saapuville löytyy suoareenan läheisyydestä iso parkkipaikka, josta matkaa Suoareenalle on noin 800m kävellen. Parkkialueella on opastus.

Suoareenalla pelaajia palvelee Turnauspalvelu, josta saat viimehetken tiedot peliaikatauluista ja -kentistä. Myös mahdolliset reklamaatiot tulee ilmoittaa Turnauspalvelulle. Turnauspalvelu sijaitsee päätien varrella, matkailuvaunun muodossa.

Pyydämme kaikkia joukkueen jäseniä merkitsemään pelikentältä löytyvät kannot puukepeillä, joita löytyy pelikentän läheisyydestä. Kannot nostetaan pois järjestäjien toimesta. Tällä varmistetaan pelaajien turvallisuutta.

Kaikkien pelaajien käytössä ovat lammen läheisyydessä olevat suihkut sekä kolme saunaa: miesten sauna, naisten sauna ja sekasauna. Saunat ovat lämpimänä aamusta iltaan.

Bisness-sarjan pelaajille on käytössä VIP-sauna, joka sijaitsee suon reunalla metsikön katveessa. Vip-saunavuorot ovat sovittuna ajankohtana. Välisiivouksien takia pyydämme noudattamaan sovittuja aikatauluja.

Suovieraita ja nälkäisiä pelaajia alueella palvelee suoravintola, jossa on tarjolla muikkuja, makkaraperunoita, pyttipannua yms. perinteistä suofutisruokaa. Alueella on myös anniskelualue, jonne ikäraja on K-18.

Suomarkkinat järjestetään päätien varrelle, joista löytyy tuote-esittelijöitä, myyntikojuja ja muuta mukavaa.

INFO-piste löytyy myös päätien varrelta, kojun/teltan muodossa, missä pyrimme vastaamaan mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja ainakin neuvomaan oikeaan suuntaan.

Alueella on ensiapupäivystys, suoalueen läpikulkevan hiekkatien päässä. Käsien pesuun löytyy vesipiste ensiaputeltan läheisyydessä.