• 16. Suopotkupallon MM-kisat järjestetään 17.-18.7.2015 Hyrynsalmen Vuorisuolla! Swamp Rock 16-18.7.2015 Ukkohallassa!

Slide background
Slide background
Slide background

Facebook

Swamp Soccer jakoi kuvansa. ... Lue lisää Lue vähemmän

Swamp Rockin talkoohaku on alkanut! Talkoolaiset ovat festivaalin selkäranka ja sydän, ja ilman heitä festaria ei olisi. Talkootehtäviä löytyy tapahtuman aikana (17.-18.7) sekä ennen (15.-16.7) ja jälkeen (19.7) tapahtuman. Kivassa talkooporukassa puuhastelu sujuu mukavasti, ja lisäksi palkkioksi työstä saa himoitun festarirannekkeen ja festaripaidan! Hae mukaan Swamp Rockin talkoisiin osoitteessa https://www.tiketti.fi/Swamp-Rock-2015-Talkoolaiset-akkreditointi/116929 Lisätietoja tehtävistä saat lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen rekry@loudnlive.fi. Tehdään yhdessä Swamp Rockista ikimuistoinen!

23.6.2015

Väinö Veikko, Henri J Ahonen ja 12 muut tykkää tästä

Anders WittrupIs it THE Stig? ;)6 päiviä sitten

Kommentoi Facebookissa

Tietoa kilpailuista

Vuorisuolla kisataan jälleen Suopotkupallon 2015 MM-titteleistä! Suoprinssi ja suoprinsessa luovuttavat kruununsa seuraajalleen. Illalla raikaa Swamp Rock.

VIP-PASSIT MYYNNISSÄ, LISÄTIEDOT TÄSTÄ–>

Bussiaikataulu

Mitä Missä Milloin?

Swamp Rock

Lisätiedot: www.swamprock.fi

Katso myös Suopassi

MM-kisat 2015 17.-18.7.2015

Suopotkupallon 16. MM-kisat pelataan Hyrynsalmen Vuorisuolla perjantaina 17.7. klo 9 alkaen. Finaalipelit lauantaina n. klo 15 alkaen.

Lue lisää

Vuorisuo sijaitsee n. 10km Hyrynsalmelta etelään, 5-tien varrella. Osoite Vuorisuolle on Pölhövaarantie 61.  Ukkohallan matkailukeskuksesta matkaa suolle eli peliareenalle on n. 25km. Matkan pääset kulkemaan omalla autolla tai suobussilla, jolle on erillinen aikataulu.

Omalla autolla saapuville löytyy suoareenan läheisyydestä iso parkkipaikka, josta matkaa Suoareenalle on noin 800m kävellen. Parkkialueella on opastus.

Suoareenalla pelaajia palvelee Turnauspalvelu, josta saat viimehetken tiedot peliaikatauluista ja -kentistä. Myös mahdolliset reklamaatiot tulee ilmoittaa Turnauspalvelulle. Turnauspalvelu sijaitsee päätien varrella, matkailuvaunun muodossa.

Suoareenalta löytyy pelaajien käyttöön tarkoitetut bajamajat (wc:t), saunat ja peseytymistilat, sekä lampi minne voit pulahtaa viilentämään tunteita pelien jälkeen.

Suovieraita ja nälkäisiä pelaajia alueella palvelee suoravintola, jossa on tarjolla muikkuja, makkaraperunoita, pyttipannua yms. perinteistä suofutisruokaa. Alueella on myös anniskeluteltta, jonne ikäraja on K-18.

Suomarkkinat järjestetään päätien varrelle, joista löytyy tuote-esittelijöitä, myyntikojuja ja muuta mukavaa.

INFO-piste löytyy myös päätien varrelta, kojun/teltan muodossa, missä pyrimme vastaamaan mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja ainakin neuvomaan oikeaan suuntaan.

Alueella on ensiapupäivystys, suoalueen läpikulkevan hiekkatien päässä. Vesipiste käsienpesuun sijaitsee myös ensiaputeltan läheisyydessä.

Yhteistyössä