Suopotkupallon ja Umpihankifutiksen
MM-kisat

Suofutiksen 18. MM kisat pelataan 14.-15.7. (pe ja la) 2017

– ennakkohinta 200 eur 30.9 saakka
(eräpv. 30.11)

– sen jälkeen 250 eur

Umpihankifutiksen MM-kisat pelataan 3.2.2018 (lauantai)

-Osallistumismaksu 150€

Swamp Run juostaan la 15.7.2017 klo 12.00 – 12.30
– Osallistumismaksu 10€ / 30€

Ilmoittautumiset ja nettikauppa

Ilmoittaudu Suopotkupallon MM  

Ilmoittaudu Umpihankifutis MM

Ilmoittaudu SWAMP RUN 2017

Swamp Run kartan näet tästä

SWAMP ROCK LIPUT 2017 tästä

3 päivän lippu ennakkohintaan vain 40 €

Nyt nettikaupassa myynnissä myös rajoitettu määrä SwampRock-VIP LIPPUJA: 1 pv 49,00 € / 2 pv 89,00 €

Tietoa kilpailuista

Suopotkupallon MM-tittelit ratkotaan 6 eri sarjassa. Business-sarjaan mahtuu 20 joukkuetta ja se sopii hyvin yrityksen asiakastapahtumaksi tai tyky-päiväksi. Ilmoittaudu miia.huovinen@ukkohalla.fi: lisätiedot esitteestä alla:

 Vip-passi 2017–>

Bussiaikataulu
Mitä Missä Milloin?
Lue lisää

Vuorisuo sijaitsee n. 10km Hyrynsalmelta etelään, 5-tien varrella. Osoite Vuorisuolle on Pölhövaarantie 61.  Ukkohallan matkailukeskuksesta matkaa suolle eli peliareenalle on n. 25km. Matkan pääset kulkemaan omalla autolla tai suobussilla, jolle on erillinen aikataulu.

Omalla autolla saapuville löytyy suoareenan läheisyydestä iso parkkipaikka, josta matkaa Suoareenalle on noin 800m kävellen. Parkkialueella on opastus.

Suoareenalla pelaajia palvelee Turnauspalvelu, josta saat viimehetken tiedot peliaikatauluista ja -kentistä. Myös mahdolliset reklamaatiot tulee ilmoittaa Turnauspalvelulle. Turnauspalvelu sijaitsee päätien varrella, matkailuvaunun muodossa.

Suoareenalta löytyy pelaajien käyttöön tarkoitetut bajamajat (wc:t), saunat ja peseytymistilat, sekä lampi minne voit pulahtaa viilentämään tunteita pelien jälkeen.

Suovieraita ja nälkäisiä pelaajia alueella palvelee suoravintola, jossa on tarjolla muikkuja, makkaraperunoita, pyttipannua yms. perinteistä suofutisruokaa. Alueella on myös anniskelualue, jonne ikäraja on K-18.

Suomarkkinat järjestetään päätien varrelle, joista löytyy tuote-esittelijöitä, myyntikojuja ja muuta mukavaa.

INFO-piste löytyy myös päätien varrelta, kojun/teltan muodossa, missä pyrimme vastaamaan mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja ainakin neuvomaan oikeaan suuntaan.

Alueella on ensiapupäivystys, suoalueen läpikulkevan hiekkatien päässä. Vesipiste käsienpesuun sijaitsee myös ensiaputeltan läheisyydessä.

Huomioitavaa

Järjestäjän kanssa on sovittava etukäteen kaikista kuvauskoptereilla (droneilla) tehtävistä lennoista.

Palkintojenjako järjestetään lauantai-iltana klo 22.00 Swamp Rock tapahtuman yhteydessä päälavalla. Kaikkien sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan siellä. Tilaisuuteen sisäänpääsy edellyttää SwampRock lipun ostamista. Mikäli lippua ei ole/ei haluta ostaa, joukkueen kapteeni käy lunastamassa palkinnot.

Yhteistyössä